во ,

Се сретнале две пријателки…

Реклама

Се сретнале две пријателки.

– Што е, мила? Изгледаш некако натажено.

– Страшно! Маж ми излезе прексиноќа да купи цигари и сè уште не се вратил.

– Што е толку страшно? Еве ти цигари, запали!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Остарен милионер се оженил со многу млада девојка…

Сто проценти сум сигурен дека твојата тешта не знае да игра шах…