во ,

Се среќаваат три штрка, па првиот го прашува вториот…

Реклама

Се среќаваат три штрка, па првиот го прашува вториот:

– Каде леташ денес?

Одговара вториот:

– Денес ќе усреќам еден пар кој веќе дванаесет години се обидува да добие дете, и еве, им носам едно момче! А ти?

– Јас летам кај една жена која веќе има два сина, а многу сака ќерка, па ѝ го носам ова мало девојче.

Потоа го прашуваат третиот:

– А ти, кого ќе усреќиш денес?

– Јас? Па, одам во манастир кај чесните сестри, не им носам ништо, но ги исплашувам до смрт!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Купил селанец петел. Овој, штом стигнал во дворот, почнал да скока на кокошките…

12 Луѓе кои виделе работи што дефинитивно не требало да ги видат