во , ,

Се јавил некој камен пијан во полиција: Ало Полиција, ми ги украле воланот, мењачот и педалите од автомобилот…

Реклама

Се јавил некој камен пијан во полиција:

– Ало Полиција, ми ги украле воланот, мењачот и педалите од автомобилот.

– Како ти ги украле воланот, мењачот и педалите, а целиот автомобил е тука?

– Епа така ми ги украле.

– Добро ќе дојдеме за 10 минути, да го решиме случајот.

Пијаницата се јавува по 3-4 минути и вика:


– Не идете!

– Зошто да не дојдеме?

– Абе сум седнал на задното седиште!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Бајден, Путин и плавуша разговараат. Путин рекол: Ние бевме први во вселената…

Се шетале двајца селани и едниот го прашува другиот што мисли, која е разликата меѓу полицаец и магаре…