во ,

Се јавува швалерката кај жената: Ало… Аце ми треба?

Реклама

Се јавува швалерката кај жената:

– Ало… Аце ми треба?

– Кој го бара??? – прашала жена му

– Другарка од средно!

– Кое средно мори… он, осмо нема завршено?!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Некој човек скршил вазна и неговиот пријател му вика…

Пронашле два полицајци 4 бомби. Ги ставиле во багашник и возат кон станицата…