во ,

Сигурно сте имале лош ден…


Маж влегува во бар и порачува 6 дупли вотки. Барменот:

– Сигурно сте имале лош ден…

– Да, навистина! Штотуку разбрав дека мојот поголем брат е геј.

Следниот ден истиот маж доаѓа во барот и пак порачува 6 дупли вотки.


Барменот пак го прашува:

– Што се случи денес?

– Разбрав дека и мојот помал брат е геј!

Третиот ден, пак се случува истото. Барменот прашува:

– Господи! Има ли некој во вашето семејство што сака жени?

– Да, жена ми.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Дедо, кој е рецептот за долг живот?

16 Фотографии кои докажуваат дека вистинската љубов е безвременска