во ,

Синкооо кревет!!!

Скопјанец си ја паркира колата покрај една куќа во Охрид, а од прозорецот една бабичка вели: – Синкооо кревет!

– Не фала, имам апартман!

– Ама синкооо, кревет!!!

– Ви кажав, имам апартман!

И така овој си отишол да прошета, и кога се вратил, колата ја нема. Се чуди скопјанецов што се случило, а бабичката од прозорецот му вика:

– Ама синкооо, ти реков кревет… ги кревет со пајакон!!!

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Лична карта ако може!

21 Фотографии од Норвешка кои покажуваат зошто Викинзите ја избрале оваа земја