во ,

Синот го прашува таткото…

Реклама

Синот го прашува таткото:

– Ќе ми купиш ли iPhone?

Таткото вели:

– Кажи го волшебниот збор.

Синот вели:

– Милица.

Таткото прашува:

– Кoja Милица?

Синот одговара:


– Твојата љубовница!

Таткото вели:

– Кој iPhone?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Вистинити приказни за луѓе кои излегле на нивниот состанок

Разговараат двајца директори…