во ,

Синот доаѓа кај татко му и му се жали дека на плажа ниту една девојка не сака да зборува со него…

Реклама

Синот доаѓа кај татко му и му се жали дека на плажа ниту една девојка не сака да зборува со него.

Татко му му вели:

– Прави што правев јас, стави компир во гаќите и ќе видиш како ќе се лепат за тебе.

Синот го направи тоа и следниот ден му вика на татко му:

– Сега уште повеќе бегаат од мене…

На тоа татко му вели:

– Компирот оди напред!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мојот дедо има 60 години и уште може да направи 60 склекови…

Дедо доаѓа кај докторот да се жали…