во ,

Синот ја прашува мајката…

Реклама

 

Синот ја прашува мајката:

– Мамо, зошто мојата братучетка се вика Ружа?

– Затоа што твојата тетка сака цвеќиња.

– А ти што сакаш, мамо?

– Ма престани да ме прашуваш, Џокица!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Полицаец застанува пијаница и го прашува…

Мажот се буди мамурен. Отвора очи и на масичката гледа чаша вода и два аспирина…