во , ,

Си биле Мујо и Хасо и полагале испит…

Си биле Мујо и Хасо и полагале испит.

Прв влегол Мујо и професорот му ги поставува следниве прашања:

Реклама

1. Кога било Илинденското Востание?

– 1903 одговорил Мујо.

2. Кој ја создал глаголицата?

– Кирил почнал,Методиј завршил,одговорил Мујо.

3. Дали постојат вонземјани?

– Се верува, но не е докажано,одговорил Мујо.

Мујо ти положи му рекол професорот .Мујо излегол и му ги кажал сите одговори на Хасо и Хасо влегол.

1. Кога си роден? Прашува професорот.

– 1903, кажал Хасо

2. Кој те направил? Прашал професорот.

– Почнал Кирил, Методиј завршил, одговара Хасо.

3. Да не си ти ЛУД?

– Се верува, но не е докажано, рекол Хасо.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дај, види дали работи трепкачот на твојата страна….

Перо го викнал Тошо да го посети во Минхен. Тошо се исплашил затоа што не знае германски…