во ,

Си биле Русин, Американец и Македонец. Се фалеле кој што побарзо може да направи…

Си биле Русин, Американец и Македонец. Се фалеле кој што побарзо може да направи:

– Русинот рекол: е ние во 9-часот правиме подморница таа во 11-часот плива.

– Американецот рекол: е ние во 9-часот правиме авион тој во 11-часот лета.

– Македонецот рекол: е ние во 9-часот правиме ракија во 11-часот сме тапа пијани.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ааа, Мите, за ова мора да платеш казна!

Трпе и Гоце се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по краткиот пат, преку гробишта…