во ,

Си оди Ристе за Германија после празнициве и на Хрватска граница оп претрес…

Си оди Ристе за Германија после празнициве и на Хрватска граница оп претрес.

Му нашле кило домашна Сливојца ракија и му вика цариников: Ова другар не влегува во ЕУ, мора да го фрлиш.


Кој бе да ја фрли?! Му вика Рики наш.

Тате е стар човек ја збирал ја чекал ја печел месец дена,и плус лек е за десетици болести ИМА ДА ВЛЕЗЕ ВО ЕУ И ТОЧКА!!!

Е ај да видам како ќе влезе!? Му вика цариников!

Еве кладба дека ќе влезе вика Рики.

Си дале рака и Ристе му вика е сега гледај како ќе влезе во ЕУ.

Бап Рики шишето на екс ракијата и црц ја испи.

Абе цариник ќе влезе сега во ЕУ, а и ќе излезе во ЕУ пошто ми се примоча нешто, е*ате цариникот е*ате…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На кровот имаше 5 птици. Со истрел од пушката погодив две. Колку останаа?

Влав низ прозорецот го вика синот…