во , ,

Си оди човек дома од работа и по пат му текнува дека неговата ќеркичка има роденден…

Реклама

Си оди човек дома од работа и по пат му текнува дека неговата ќеркичка има роденден. Застанува во најблиската продавница за играчки. Влегува внатре и ја прашува продавачката:

Колку чини таа Барбика во излогот?

Продавачката:

За која Барбика мислите? “Барби оди на капење” е 19,95 евра, “Барби оди на гала вечера” е 29,95 евра, “Барби на јавање” е 39,95 евра, “Барби оди на фитнес” е 49,95 евра, “Барби оди на возење со автомобил” е 59,95 евра, а “Разведена Барби” е 395,95 евра.

А зошто е “Разведена Барби” толку поскапа?

Продавачката:

Затоа што со неа доаѓа Кеновиот автомобил, Кеновата куќа, Кеновото куче, Кеновата мачка, Кеновиот мебел и Кеновата јахта.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Одлучила плавуша да го напушти својот развратен начин на живот и да ја исчисти својата душа во манастир…

На автобуската станица жена со дете чека автобус…