во ,

Си седат душите на чесните луѓе во Рајот, си пијат нектар и амброзија, си свират на харфа…

Си седат душите на чесните луѓе во Рајот, си пијат нектар и амброзија, си свират на харфа, си кажуваат вицови – идила.

Наеднаш од некаде втрчува една душа на Македонец, почнува да граба од храната, да лока од пијалоците, да јаде како јадење да не видел.

– Што правиш? – се зачудуваат сите – Забави малку, имаме цела вечност пред нас!

– А бе некои имате цела вечност, ама други ќе ги реанимираат за пет минути…


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди кандидатот за градоначалник во едно планинско село за лично да ги убеди селаните да гласаат за него…

Влегло дете во продавница и и вика на продавачката…