во ,

Слободен ли си за викендот?

Реклама

Македонец најтешко одговара на прашањето:

– Слободен ли си за викендот?

Не знаеш на скара ли те канат, дрва ли ќе цепиш или бетон ќе мешаш…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

По колку часа спиете секој ден?

Прашуваат Македонец: Што работиш?