во ,

Слушнав дека имаш нова секретарка. Колку години е?

Жената љубоморно го испрашува мажот:

– Слушнав дека имаш нова секретарка. Колку години е?

– 20.


– Како се справува со работата?

– Не многу лошо.

– Кој ја вработи?

– Главниот шеф.

– Убава ли е?

– Не можам да кажам, тоа е работа на вкус.

– Плава ли е?

– Да.

– Слаба ли е?

– Да.


– Како се облекува?

– Бавно, многу бавно…


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе чита: Зима е… Се е покриено со снег. Куќите се покриени со снег. Дрвата се покриени со снег…

Ало Полиција, ми ги украле воланот, мењачот и педалите од автомобилот…