во , , ,

Сообраќаен полицаец застанува колона од неколку возила и почнува со ред „да тресе“…

Сообраќаен полицаец застанува колона од неколку возила и почнува со ред „да тресе“. Му оди Трпе на полицаецот, дрво пијан, па му вели:

– Дај да дувам!

Полицаецот му вели:


– Бегај назад, чекај си го редот.

– Каков ред, бе?! Сакам одма да дувам!

– А бе, оди врати си се во редот и чекај таму!

– Нема шанси! Сакам сместа да дувам!

– Добро, ајде дувај, вели полицаецот и му дава дрегер.

– Дува Трпе и алкотестерот покажува пет промили алкохол во крвта.

– Пет промили – ти отиде возачката, му вели цајканот.

– Аха, отиде, радувај се. Пешки сум јас, му вели Трпе.


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Пронајдоци од бит-пазари и распродажби кои дефинитивно не импресионираа

20 Луѓе кои се нашле во драматична ситуација во својот дом