во ,

Сопругата го прашува својот маж…

Реклама

Сопругата го прашува својот маж:

– Драги, како да ги зголемам градите? Но без операција, се плашам…

Мажот:

– Пробај да се триеш со тоалетна хартија!

Жената:

– Како ќе помогне тоа?!

Мажот:

– Не знам, ама со задникот ти направи чуда!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мало поларно мече ја прашува мајка си…

Го прашува соседот својот прв сосед…