во ,

Сопругот се прибира изненадно од службено патување, љубовникот скока…

Стандардна ситуација:

– Сопругот се прибира изненадно од службено патување, љубовникот скока гол од прозорецот на првиот кат. Надвор врне, но тој со трчање оди во блискиот парк. Таму сретнува друг маж кој џогира. Човекот го прашува со љубопитност:

– Секогаш ли трчате гол за здравје?

– Да! – одговара љубовникот.

– А дали секогаш си ставате и кондом?

– Само кога врне…

Што мислиш?

27 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

21 Драматични илустрации кои се добиваат со едноставно превиткување на хартија

Тражу гу књигу ”Како се живи подугачко” и никако не можу да гу најду…