во ,

Со жена ми сум во брак веќе десет години…


Со жена ми сум во брак веќе десет години. Таа малку ми досади кога станува збор за брачните должности. Но што да се прави и нив треба некој да ги извршува.

Додека водев љубов со својата жена постојано размислував и во себе си го повторував името на својата љубовница за да успеам да ја задоволам.

За да не го изговорам на глас името на љубовницата додека сум во кревет со жена ми, отидов, купив мачка и и го дадов името на љубовницата.

Утредента жена ми дојде дома, донесе мало кученце и ми рече дека ќе се вика Ванчо…

Седам, пушам, размислувам…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Како изгледале креаторите на 14 брендови кои денес се популарни во целиот свет

Кажете ми колку луѓе работат во оваа фирма, но добро размислете, за лажење можете кривично да одговарате!