во ,

Со последни сили, бродоломникот се докопува до брегот…

Реклама

Со последни сили, бродоломникот се докопува до брегот.

Исцрпен, но среќен, легнува на плажата, кога до него се појави неговата жена и почнува да вика:

– Каде си ти до сега?!

– Бродот потона уште вчера!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Утрово ми се појави мајка и на сопругата на вратата и вели…

Добив на лотарија и ги дадов сите пари на мојата поранешна сопруга