во , ,

Стариот газда на имотот доаѓа дома. На вратата го чека неговиот батлер кој му го симнува капутот и му зборува зад грб…

Реклама

Стариот газда на имотот доаѓа дома. На вратата го чека неговиот батлер кој му го симнува капутот и му зборува зад грб:

– Што е, стари, пак беше со проститутки? Стариот газда не свртувајќи се, му одговара:

– Не, Џејмс! Конечно отидов да купам апаратче за слух!


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Луѓе кои не можат а да не се потресуваат од сеќавањето на своите бивши

Трча човек по автобусот кој штотуку тргнал од станицата и вика…