во ,

Стои пијаница на автобуска станица, доаѓа автобус и му приоѓа баба и го прашува…

Реклама

Стои пијаница на автобуска станица, доаѓа автобус и му приоѓа баба и го прашува:

– Синко, дали ова е тројка?

А пијаницата ќе ѝ одговори:

– Не, бабо, си ја згазила линијата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Девојка му испраќа СМС порака на момчето…

Која е разликата помеѓу Ред Бул и ракија…