во ,

Сто проценти сум сигурен дека твојата тешта не знае да игра шах…

Реклама

– Сто проценти сум сигурен дека твојата тешта не знае да игра шах.

– Не? Навистина не знае! А како го знаеш тоа?

– Затоа што не би ја дала дамата за коњ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се сретнале две пријателки…

Мажот штотуку заврши со читање на книгата „Бидете газда во својот дом“…