во ,

Студент по биологија полага испит по орнитологија…

Студент по биологија полага испит по орнитологија (наука за птици). Професорот му покажува слики од птици покривајќи ги така што им се гледаат само нозете и вели на студентот:

Реклама

– Колега, можете ли да погодите кои се овие птици?

Студентот во неверување и лут одговара:

– Ма носете се во три лепи, кој може тоа да го погоди?!

Професорот:

– Каква дрскост! Вашето име, колега?

Студентот ги подигнува ногавиците и вели:

– Колега, можете ли да погодите?


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Која е разликата помеѓу жена и мобилен телефон…

Постара жена, околу 65 години, влегува во аптека…