во ,

Судијата го прашува обвинетиот човек кој е фатен во кражба…

Реклама

Судијата го прашува обвинетиот човек кој е фатен во кражба:

-Дали сте оженет?

Обвинетиот одговара:

– Не сум и никогаш нема да бидам.

А судијата додава:

– Толку паметен човек, а краде!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Двајца старци одат по улица и се прашуваат еден со друг…

Отишле баба и дедо со двегодишниот внук на море…