во ,

Сѐ одговорив тато, не знам зошто ми пиша единица…

Реклама

– Тато, денес добив единица по историја.

– Е зошто бе сине, што не знаеше?

– Сѐ одговорив тато, не знам зошто ми пиша единица. Ме праша да кажам сѐ што знам за Александрија и јас кога почнав, прво за црното, па за белото и на крај кажав и за розевото вино.

– Па добро бе сине, а не ли ти текна на древниот град Александрија во Египет, што го основал нашиот Александар Македонски?

– Абе и мене ми беше малку чудно зошто на час по историја ме прашува за алкохол.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mакедонка се преселила во Србија и еден ден соседот ја прашува што прави…

По колку часа спиете секој ден?