во , ,

Таман седнав на шолјата кога зачув глас од другата кабина…

Реклама

Таман седнав на шолјата кога зачув глас од другата кабина:

Еј, како си?

Не сум баш тип кој започнува разговор во машко ВЦ, но не знам што ме снајде, па одговорив, помалку срамежливо:

Иде, добро!

А другиот тип праша:

И, со што се занимаваш?

Какво е тоа прашање? Во тој момент помислив дека е многу бизарно, па одговорив:

Еве, патувам, баш како и ти!

Тогаш се обидов да излезам што е можно побрзо, но го слушнав следното прашање:

Можам ли да дојдам кај тебе?

ОК, ова прашање е сепак премногу чудно за мене, но сфатив дека можам само да бидам пристоен и да го завршам разговорот. Му реков:


Не… сега сум зафатен со нешто!!!

Тогаш слушнав како типот, нервозено…

Слушај, ќе те побарам подоцна. Во соседната кабина е некој идиот што одговара на сите мои прашања!!!


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се изгубиле двајца туристи во пустината и по неколку дена лутање сретнале бедуин…

Одлучила плавуша да го напушти својот развратен начин на живот и да ја исчисти својата душа во манастир…