во ,

Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс. Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуално воспитување…

Реклама

Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс.

Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуално воспитување и практично да му објасни.

– Тарзане ова што го имаш ти меѓу нозете е твоето крпче, а ова што го имам јас е машина за перење алишта. Ти мораш да го переш своето крпче во мојата машина!

Следните неколку ноќи Тарзан го перел своето крпче во машината на Џејн, без престан. Кога исцрпената Џејн успеала да дојде до здив,му рекла:

– Тарзане види вака перењето на твоето крпче не треба да биде толку често, затоа што ќе ти се истенчи. Крпчето треба да го переш на секои 3-4 дена.

Тарзан ја послушал и следниот месец не ја ни допрел. Џејн ја фатило нервоза и го прашала што му е, зошто веќе не го пере своето крпче во нејзината машина?

Тарзан целиот весел и одговорил:

– Тарзан веќе научи да пере на рака!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди зајак еден ден низ шума и сретнува волчјак, па го прашува: Што си ти…

Разговараат две жени. Ти уствари колку години имаше…