во ,

Таткото ајкула го учи својот син…

Реклама

Таткото ајкула го учи својот син:

– Кога ќе видиш пливач кого сакаш да го изедеш, прво подигни го грбот за да ти излезе перката и потоа кружи околу пливачот. Потоа малку го турни со муцката, па повторно отпливај еден круг околу него. Потоа повторно го турни со муцката под ребрата и отпливај уште неколку круга, барем 4-5 пати, а потоа го фати и изеди!

Малата ајкулча го прашува таткото:

– А зошто не би можел веднаш да го изедам?

– Таткото мирно одговара:

– Можеш и така, но тогаш ќе биде полн со гомна.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Маж во години отишол во авто-салон и си купил ново Порше…

Разговараат двајца пријатели за една девојка…