во , ,

Тато, купи ми молив…

Синот му вели на таткото (полицаец):

-Тато, купи ми молив.


Оди полицаецот во книжара.

-Дајте ми молив за трето одделение.

Продавачката (плавуша):

-За прва или за втора смена?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јас решив… Го напуштам факултетот за електротехника, доста ми е…

19 Креативни луѓе кои заштедиле на скапи работи правејќи ги со свои раце