во ,

Тахи, тахи….

Постар човек вика по такси:

– Тахи, тахи.

Го слуша некој младич и му вика:

– Чичко, не се вика ТАХИ, туку ТАКСИ.

– Ја мајката, гледај како пишува. ТАХИ.

– Чичко, Х се чита како КС.

Човекот се замислил и рекол:

– Е мајката! Ја имам 60 и кусур години, а не сум знајал дека се викам МИКСАЈЛО, а не МИХАЈЛО.

Што мислиш?

28 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

20 Луѓе кои не можат, а да не купат некои ексцентрични работи

20 Фотографии кои докажуваат дека во Египет може да се видат повеќе нешта од плажи, пирамиди и хотели