во ,

Те молам, да одморам малку….

Трпе возел запрежна кола кога наеднаш коњот му вели со човечки глас:

– Те молам, да одморам малку.

Трпе уплашен рипнал да бега. Трчал пола саат, се изморил и седнал да се одмори под едно дрво. По кратко време до него дотрчува и неговото куче и му вели:

– Ебати коњот, не извади од памет, а…

Навалица Продавница

Што мислиш?

18 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мамо, го видов петелот 10 пати врз кокошката!

На колку парчиња сакате да биде исечена пицата, на 6 или 12? ​