во , ,

Те молам Трпе застрелај ме, не ме оставај жив на непријателот!

Влав лежи ранет на фронтот и му вика на Трпе:

– Те молам Трпе застрелај ме, не ме оставај жив на непријателот!


– Немој така, не можам јас…

– Те молам бе, Трпе!

– Ама немам куршуми, нели пред малку ни завршија.

– Еве мене ми остана еден, ајде ќе ти го продадам!


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Господине Трпе, мора да ве разочараме. Жена ви страшно се напи…

Го прашале еден старец „како помина 52 години без проблеми во бракот?