во ,

Тип влегува во кафеана и доаѓа до барменот…

Реклама

Тип влегува во кафеана и доаѓа до барменот.

– Добар ден.

– Добар ден.

Му вели типот на барменот:

– Имам облог за тебе… Се кладам во 300 евра дека ќе ја ставам оваа кригла на подот на 2 метра од мене и ќе мочам во неа од тука, без да пролеам капка.

Барменот го гледа…:

– Ми велиш… Дека ќе стоиш тука ќе мочаш во онаа кригла таму без да пролееш капка надвор од криглата.

– Точно.

– Човеку, имаш облог.

Типот ја става криглата на 2 метра, се враќа, го вади, гледа, цели… и почнува да моча. Моча насекаде околу. Моча по масите, по шанкот, по барменот, по подот. Моча насекаде освен во криглата. Завршува. Барменот се смее, му капе урина од лицето.

– Хехехе… Будала, ми должиш 300 евра.

– Само малку. Типот оди до една маса кај некои луѓе… Бла бла бла… Еве го назад.


– Еве ти ги твоите 300 евра, и се смее.

– Што се смееш, будала, токму што загуби 300 евра?

– Ги гледаш оние луѓе таму? Со секој од нив се кладав во 500 евра дека ќе мочам по шанкот, по масите и по тебе, а ти дека нема да се лутиш, туку дека ќе бидеш среќен…”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мажот ѝ се жали на својата жена…

Мајката на мојот вереник се обиде да ме исплаши со понижувачки подарок за роденден