во ,

Тип оди по улица и го среќава својот пријател кој го прашува…

Реклама

Тип оди по улица и го среќава својот пријател кој го прашува:

– О, каде си, што има ново?

– Ништо, се враќам од докторот.

– И што ти рече докторот?

– 200 евра!

– Ма, не те прашувам тоа, туку што имаш?


– 50 евра.

– Ама, те прашувам што ти фали?

– 150 евра.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува плавуша во автобус, а полицаецот брзо станува и и го отстапува местото, а таа му вели…

Умира мажот. Неколку месеци подоцна умира жената и доаѓа во рајот. Кога го гледа мажот таму, веднаш дотрчува до него и вели…