во ,

Ти, ти тамо назад што дираш, кажи што знаеш за француската револуција?

Реклама

Улаза наставник по историју у училницу и сви ученици седнуев освен ед’н кој што нешто дира там позади…

-Ти, ти тамо назад што дираш, кажи што знаеш за француската револуција?

-Незнам ништо.

-Коју годину започнала втора светска војна?

-Илјада триста и…

-Седи, единица.Како се викаш?


-Пеце Стојановски.

-Па тебе те нема у дневник.

-Па сигурно дека ме нема, пратива ме да га поправу парно.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден ден некој чукнал на вратата и кога отворила пред вратата имало многу и секаква храна…

Споредивме 18 браќа и сестри кои докажуваат дека гените се сè