во ,

Тражу гу књигу ”Како се живи подугачко” и никако не можу да гу најду…

Муж гу прашуе жену:

– Што тражиш по собу?

– Тражу гу књигу ”Како се живи подугачко” и никако не можу да гу најду…

– И нема да гу најдеш, ја гу запали!

– Зашто?

– Затој што почна мајка ти да гу чита!

Што мислиш?

20 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Сопругот се прибира изненадно од службено патување, љубовникот скока…

Како помина на првата брачна ноќ?