во ,

Тргнал ученик во прво одделение и по првиот школски ден…

Реклама

Тргнал ученик во прво одделение и по првиот школски ден, мајка му го прашува:

– Сине, како беше на училиште?

– Ма беше ужасно, учителката ништо не знае, се нас не прашуваше!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Млад татко вози низ паркот детска количка, а детето…

Зошто плавуша наочарите ги носи на стомакот…