во ,

Треба да се женам, имам две девојки…

– Нешто многу ме мачи.

– Кажи да ти помогнам.

Реклама

– Треба да се женам, имам две девојки.

– И?

– Едната е постара вдовица, ама многу богата, има 3 коли, 2 џипа и 4 стана.

– А другата?

– Млада, згодна и паметна девојка, ама сиромашна.

– Ожени се за младата, битна е љубовта! … А, каде живее таа вдовицата?


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Здраво, на телефон е класната на вашиот син. Извинете што вака директно…

Трпе, како си помина на одмор?