во ,

Три брачни парови ги прославуваат годишнините од бракот во еден хотел…


Три брачни парови ги прославуваат годишнините од бракот во еден хотел.

По вечерата, секој пар оди во својата соба. Утрото на појадокот ce сретнаа мажите, едниот со модрица под окото, друг со скpшена рака, а третиот со двете нозе скpшени. Го прашуваат првиот што му се случило, а тој им вели:

– Не прашувајте! Влеговме во собата, почнавме да … завршивме, а јас автоматски извадив 100 евра од џебот и ги подадов на жената.

Другиот:


– Слична работа. Дојдовме во собата, ја завршивме работата, механички извадив 100 евра, кога таа ми врати 50. Замавнав со раката да ја удpaм, а таа се наведна и јас заплеснав право во ѕидот!

Третата приказна:

– Поминав уште полошо. Доаѓаме во собата, почнуваме да… кога среде акција некој чука. Мојата сопруга се исплаши и извика од навика: Леле маж ми! А јас будалата право низ прозорецот…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Дете, дај папгајка, гледај и учи…

25 Необични предмети од минатото кои го поставуваат природното прашање: „Што е ова?“