во ,

Трпе и Гоце се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по краткиот пат, преку гробишта…

Реклама

Трпе и Гоце се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по краткиот пат, преку гробишта. Само што влегле на гробишта, слушаат тие силно удирање.

Се преплашуваат и двајцата, па ѕиркаат лево, десно да видат од каде доаѓа тропањето.

Кога, ете го позади една грмушка човек со чекан и длето удира по една надгробна плоча. На двајцава и олеснува, а Трпе проговорува:

– Господи, колку не исплаши, мислевме дека си некој дух! Па, добро бе човеку, што правиш волку касно на гробишта?

Човеков одговара:

– Будалите ми го згрешиле името!


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Си биле Русин, Американец и Македонец. Се фалеле кој што побарзо може да направи…

Но, ние не знаеме ништо еден за друг – му рекла таа…