во ,

Трпе оди на предавање за штетност на алкохолот…

Трпе оди на предавање за штетност на алкохолот.

Предавачот: – Ако на едно говедо му понудиме кофа вода и кофа пиво, што ќе одбере?!

Трпе: – Вода, нормално!

– А, зошто вода Трпе?

Зашто е Говедо…

Што мислиш?

25 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во 3 часот наутро, некој ѕвони на врата кај Трпе и Трпана…

Муж и жена идев на гости куде власи и домаќин ги вика…