во ,

Трпе се оженил со Трпана, се вселиле во нов стан и почнале да уживаат во медениот месец. И така секоја вечер од станот се слушале…

Трпе се оженил со Трпана, се вселиле во нов стан и почнале да уживаат во медениот месец. И така секоја вечер од станот се слушале врискања, дишење и љубовно стенкање. По неколку дена соседот го сретнува Трпе и му вели:

– Трпе, немој да се лутиш, ама не можеме да спиеме од вас и вашето стенкање. Дај стави и крпа во уста на Трпана и нека не стенка толку.

Супер Попуст -25%!

– Нема проблем комшија, се извинувам, не сум знаел дека сме биле толку гласни.

Вечерта, во еден момент се слуша Трпе:

– Комшијаааа, вака добро е!?

– Добро е Трпе, добро е! – одговара соседот.

Втората вечер пак се слуша Трпе:

– Комшијаааа, вака добро ее!?

– Добро е Трпе! – одговара соседот.

Третата вечер пак се слуша Трпе:

– Комшијааа, добро е вака!?

И соседот изнервиран:

– Трпе вади ја крпата од уста, цела зграда мисли дека мене ме е*еш.

Што мислиш?

25 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

КУРС ЗА МАЖИ: Уписите се во тек…

30 Фотографии од овошје и зеленчук што личат на други работи