во ,

Уловил гастарбајтер златна рипка и таа му рекла дека ќе му исполни 3 желби…

Реклама

Уловил гастарбајтер златна рипка и таа му рекла дека ќе му исполни 3 желби.

– Еве вака, рече тој

– Првата желба ми е да мојот комшија гастарбајтер има куќа поголема и од Триумфалната капија.

– Втората желба ми е да има месингова капија со големи лавови на столбовите.

– А третата желба ми е таа куќа да биде некаде во Аргентина за да не може да ја покаже на никој од нашето село!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Никогаш не го принудувам мојот син да каже “ИЗВИНИ” и “БЛАГОДАРАМ” — тоа може психолошки да го трауматизира

Таткото на синот студент тргнал во прва посета во градот каде што студира…