во ,

Уловил Трпе златна рипка, а таа му вели…

Реклама

Уловил Трпе златна рипка, а таа му вели:

– Ако ме пуштиш, ќе ти исполнам три желби.

Трпе прифаќа, па вели:

– Првата желба ми е Трпана да не ме изневерува.

– Втората: ако ме изневерува, да не знам за тоа.

– Третата: ако и знам, да не се нервирам многу.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Маж и жена силно се скарале и жената му се заканува…

Ја изневерував сопругата и и признав за тоа, очекував драма, но нејзината реакција ме уби