во ,

Утрово ми се појави мајка и на сопругата на вратата и вели…

Реклама

Утрово ми се појави мајка и на сопругата на вратата и вели:

– Зете мој драги, можам ли да останам тука неколку дена?

– Па можеш… ѝ одговорив и ја затворив вратата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жената завршува телефонски разговор и му вели на мажот…

Со последни сили, бродоломникот се докопува до брегот…