во ,

Учителката го прашува ученикот…

Реклама

Учителката го прашува ученикот:

– Зошто го доведе дедо ти на родителскиот состанок?

Ученикот:

– Само тој во семејството слабо слуша.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Перица ѝ вели на мајка му…

Наставникот му се дере на ученикот…