во ,

Уште колку ќе живеам?


60 годишна жена имала инфаркт. Била во кома и за тоа време го видела Господ и го прашала:

– Уште колку ќе живеам?

– Уште 30 години и одговорил Господ.

Кога се опоравила од инфарктот отишла го затегнала лицето со ботокс,го оперирала носот и ги поправила забите.


После тоа отишла на море и ја изело ајкула.

Кога дошла пак пред Господ рекла:

– Зошто не ме спаси од ајкулата?

– Извини не те познав…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Капетанот вика: Стави маску !

18 Луѓе кои очигледно не се трудат многу на работа