во ,

Фато, морам да ти кажам нешто пред да умрам…

На смртна постела, Мујо и вели на Фата:

Фато, морам да ти кажам нешто пред да умрам…


Молчи Мујо, молчи. Одмарај се, не се мачи, знам се… – му одговара Фата целата расплакана.

Не Фато, морам да ти кажам, те изневерував со кумата, и со сестра ти!

Молчи Мујо, знам, затоа и те отрув…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Познати личности кои рекоа не на пластичните операции

Еден ден некој чукнал на вратата и кога отворила пред вратата имало многу и секаква храна…